nevidimo-nadomna-rabota

Идеи за бизнес от вкъщи – Част 2

След като ви показахме идеи за бизнес от вкъщи в първата част, сега е време да ви покажем какви предложения сме подбрали тук. Много хора нямат възможност по една или друга причина да ходят на работа на вън и затова сме събрали тук тези идеи за бизнес от дома:

9. Изработка на бижута

Ръчно изработените бижута се ценят високо, затова, ако имате талант и идеи бихте могли да набавите необходимите ви неща за изработката им. Нужни са ви кукички за обеци, закопчалки за колиетата, мъниста или камъни и каквото още измислите за проекта си.

10. Изработка на мартеници

Тук важи правилото „ден година храни“. Бихте могли целогодишно да изработвате мартеници, а през февруари/март да ги пласирате на пазара.

11. Учител по език

Ако знаете перфектно чужд език, то бихте могли да давате частни уроци по него в дома си.

12. Ремонт на компютри

Ако имате добри познания бихте могли да ремонтирате компютри в дома си. Не става въпрос само за хардуер, ами и разрешаване на софтуерни проблеми.

13. Цветар

Бихте могли да изработвате букети по поръчка от вкъщи. За сватби, абитуриентски балове, дори и за тъжни събития се търсят цветя и венци. Нужна ви е само изработка на уеб сайт, в който да запознаете аудиторията с услугите си.

14. Детегледач

Запознайте родителите в квартала си със себе си и услугите си. Бихте могли да водите и взимате деца от училище, както и да се занимавате с тях в дома си, докато родителите им се проберат. Нужно ви е да имате подход към децата, както и да им помагате с домашните за училище.

 

 

Сподели
Share on Facebook0

Харесай Статията

Харесай сп. Невидимо

Виж също

Ambiciata e neshto strashno

Амбицията е нещо страшно

Британски учени са установили, че колкото си по-прост, толкова си по-амбициозен. Та-та-та-дааааам! Ок, де… Може …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *