За реклама

Цени за реклама в сайта:

УслугаОписаниеЦена
Публикуване на ваша PR статияРекламната статия, включва текст от 300 до 500 думи, описващ Вашия бизнес, продукт или услуга, както и до 10 снимки и видео клипове. Позволява се поставянето на един външен линк.15 лв.
Публикуване на PR статия, написана от насПрофесионално изграждане на материал, представящ Вашия бизнес, продукт или услуга. Включва текст от 300 до 500 думи и до 10 снимки и видео клипове. Позволява се поставянето на два външни линка.30 лв.
Банер на заглавната страницаВаш банер на заглавната страница на сайта ни за период от 1 месец (получавате над 60 000 импресии)20 лв.
Публикуване на PR статия, написана от нас+Банер на заглавната страница за 1 месецПрофесионално изграждане на материал, представящ Вашия бизнес, продукт или услуга. Включва текст от 300 до 500 думи и до 10 снимки и видео клипове. Позволява се поставянето на два външни линка. + Ваш банер на заглавната страница на сайта ни за период от 1 месец (получавате над 60 000 импресии)40 лв.

*Всяка нова PR статия се публикува и в карето ротация на Топ статии на заглавната страница, както и в страниците ни в социалните мрежи.

За въпроси и връзка с нас: [email protected]

Данни от Google Anatitics за последния месец

za-reklama

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *